Norge Rundt med Bent Stansen
Vi er veldig stolte av å få et eget kapittel i Bent Stanses bok. Det er selvfølgelig takket være Ronny som gikk læretiden sin hos Bent på Stathholdergaarden. Dette er jo den restauranten i Norge som har hatt Michelin stjerner lengst – grunnlaget for maten i Steinboligen er det aller beste
Her er utdrag fra boken som er vel verd å kjøpe!
![](http://96268-www.web.tornado-node.net/wp-content/uploads/2016/01/BSboken1omslag-1.jpg)
![](http://96268-www.web.tornado-node.net/wp-content/uploads/2016/01/BSboken2-1.jpg)
![](http://96268-www.web.tornado-node.net/wp-content/uploads/2016/01/BSboken3-1.jpg)
![](http://96268-www.web.tornado-node.net/wp-content/uploads/2016/01/BSboken4-1.jpg)
![](http://96268-www.web.tornado-node.net/wp-content/uploads/2016/01/BSboken5-1.jpg)
![](http://96268-www.web.tornado-node.net/wp-content/uploads/2016/01/BSboken6-1.jpg)
![](http://96268-www.web.tornado-node.net/wp-content/uploads/2016/01/BSboken7-1.jpg)
![](http://96268-www.web.tornado-node.net/wp-content/uploads/2016/01/BSboken8.jpg)
![](http://96268-www.web.tornado-node.net/wp-content/uploads/2016/01/BSboken9-1.jpg)