I 2007 kjøpte Petter, Trygve og Randi ruinene av gamle Steinboligen med tanke på  videreutvikling. I 2010 hadde de gjort det umulige mulig og Steinboligen var gjenoppstått. I dag drives det av en sjelden trio av Finse bautaer.

Petter Hagelund

Petters appetitt på utfordringer innen eiendomsutvikling og de Syv Hav har på mange måter kulminert med ideen, designet og utviklingen av Steinboligen. Det er blitt realiseringen av en drøm om å skape et sted for gleden ved å oppleve mat, ro, estetikk – utfordre naturen, og dele det med andre. – Og nå har han i tillegg kastet seg inn i utviklingen av en unik serie med leiligheter på Finse!

Trygve K. Norman 

Trygve kan på mange måter kalles Mr Finse. Hans utrettelige innsats og engasjement er en av de viktigste drivkreftene bak det faktum at Finse i dag  fremstår som et levende, spennende og unikt tilbud, – helt ulikt alt annet i Norge. Han er medeier og styreleder i Finse 1222, ulike andre Finse-selskaper og eier av østre og vestre leilighet i Steinboligens første etasje sammen med sin kone Randi Punsvik.

Ronny Finsås

Ronny er kjent under betegnelsen ’Kokken på Finse’ og er blitt en legende her oppe. Han er sist av Finsevann og først på. Han har skiseil rekorden til Geilo (45km på under en time) og fra Sydpolen til kysten (1140km på 5 døgn). Han jakter, vandrer og kjenner Jøkulen og omgivelsen bedre enn de fleste. Men først og fremst er han verten i Steinboligen, og med bakgrunn fra Statholdergaarden er maten hans selve hjertet av opplevelsen!