Fire fantastiske sesonger

Årstidene på Finse skiller seg fra ”lavlandet” og er enda mer fargerike. Her kommer snøen allerede i oktober/november og ligger til ut i juni. Finse er tradisjonelt det mest snøsikre vintersportstedet i Norge.

En reise opp til oss byr på overraskelser og store gleder – uansett når du måtte ønske å komme.

Ski Snø Vinter Ute & Inne

Dette er sånn omtrent fra desember og ut april. Dette er den mørke, magiske tiden hvor naturen bestemmer ute og vi bestemmer inne. Snøen, vinden og blålyset invit­erer til alt fra vandringer og toppturer til lek med skiseil med vårt førsteklasses utstyr. Eller til rolig fordypning inne.

Vil du slippe unna byens mas og kjas er det hos oss du virkelig får gjort ting – for kanskje er du så heldig at stormen raser ute?

Vårsnø Lys & Glede

April til juni er lys, gryende varme og vår, – men ikke en lysegrønn vår med knopper og blader! Her ligger snøen til langt utpå våren. Fantastiske forhold for lange skiturer – skiseil i lek og på tur – og kos i hytteveggen. Lange dager og lyse kvelder.

Hva med en tur fra Fjell til Fjord. Vi starter tidlig og ender opp ved fjorden i Sima på ettermiddagen. Gode og slitne returnerer vi til Steinboligen og en velfortjent festmiddag. Dette er tiden da vi bader i lys fra himmel og glitrende snø – og overskuddet etter et besøk blir deretter.

Rallarvei, Blåisen & Vandringer

Fra juli og til oktober er det tid for Rallarveien på sykkel. Denne klassikeren er hyggelig for alle og er en unik måte å oppleve vår fantastiske fjellverden på.

Men dette er også tiden for de gode vandringene, spennende breturer til Hardangerjøkulen og farger og gleder man bare finner på fjellet før vinteren tar over.

Høst Vinter & Julebord

Oktober til jul. Da er det ro, magisk lys, og naturen tar igjen over og bestemmer dagsor­denen ute. Snøen kommer tidlig og november og desember er snøsikre. Mens byen ligger høst-tung og grå er det fantastiske skiforhold her oppe.

Hva med en kombinasjon av julebord, strategisamling og flotte skiopplevelser. Et julebord hos oss er preget av samhold, latter, god mat, og en samlende opplevelse. Lyset er fantastisk og dagene mer enn lange nok for en flott skitur eller skiseiling. Og vi har vidda for oss selv.