Hytta er ideell til arbeid, fordypning og ro. Her finner alle sin form; det er luftig, men intimt. Det hersker ro, men er effektivt. Både løsningene og arkitekturen inne og den veldige naturen rett utenfor inspirerer og gir energi.

Ingenting er som å sitte inne med pc’n – en kopp te eller et glass vin ved langbordet, og nyte synet av den mektige naturen mens de ’gale’ leker seg på Finsevann. Her finner man den gode følelsen

 

 

Steinboligen har utallige små steder der det er perfekt å la boken ligge, glasset stå og la den uendelig deilige ’forbudte’ søvnen pleie kroppen. Her er ro og anledning til alt. Hva med et slag sjakk?

 

 

Litt luft? Men ikke for mye? La alle skiene, støvlene, hjelmene og skiseilene bli i garderoben mens du vandrer rolig bort til hotellet. Kanskje bare for å titte? Kanskje for en god liten prat? Eller en kopp kaffe og en Finsebolle. Turen skjerper appetitten nok til at du kan glede deg til neste måltid.

 

 

 

Hva er bedre enn -20° ute, sokkelesten over varme gulv, kveile seg opp ved peisen mens blåtimen fyller hele panoramavinduet? – Kanskje vissheten om at Ronnys middag er rett om hjørnet?