Steinboligen og Finse – bedre ramme finnes knapt

Steinboligen og Finse er som skapt for læring. Naturen, været, maten og arkitekturen gir massevis av energi og danner en ramme der kun fantasien setter begrensninger.

Vår egen kursvert

Bare det å være på Steinboligen med Ronny er et kurs i seg selv. Alle bryr seg om mat. Og når de lekreste retter trylles frem blir det både lærerikt og morsomt å hjelpe til, spørre og notere tips og triks.

Ronny kan like mye om jakt, ferdsel og livet på vidda. Med utallige polare ekspedisjoner bak seg er han et levende leksikon. Tur, overlevelse, sikkerhet og hvordan ha det bra på tur. Det skal ikke mangle på inspirasjon.

 

Skiseilingskurs

Steinboligen og Finse er det perfekte utgangspunkt for å lære seg skiseiling. Dette er en samlende aktivitet som alle med litt skiferdigheter kan lære seg. Og det er morsomt. Vi har alt utstyret og du i gang rett utenfor døra. Og du får verdens beste læremester! Er forholdene optimale kan vi ta dere med på guidet skiseilingstur, feks til Geilo.

 

 

Mat- og skiseilingskurs

Hva med et kombinert mat- og skiseilingskurs. Vi har prøvekjørt konseptet med Bent Stiansen in charge og dette gav mersmak. En magisk Finse helg med ski, skiseil, glede og masse matfokus. Det blir smakstrylleri, nærkontakt, spøk og masse gleder rundt langbordet og på Finsevann.

Fotokurs

Høsten 2016 kommer Matti Bernitz til Steinboligen for en helg der foto står i fokus. Her blir det noe både for nybegynnere og de mer erfarne. Vi tar bilder hele døgn, i morgenlys, midt på dagen, skumring, kveld og natt. Følelsene, skyggene, stemningen, og fargene forandrer seg totalt!

Og kombinerer selvfølgelig det hele med god mat og vin og spennende samtaler rundt langbordet. Ronny står for maten.

Er du interessert ta kontakt

Sykkelhelg

Eller kanskje du venter på at Dag Otto Lauritzen skal komme tilbake til oss for en sykkelhelg? Ikke en rå helg med bare kilometer, men med fine turer, masse motivasjon, god mat og mye snakk rundt sykkel, kosthold, historier, trening, tips, råd og skrøner slik bare han kan det.

Er dere et firma eller en gruppe som ønsker noe spesielt, ta kontakt>>

 

 

Mulighetene er uendelige og vi kan fylle på med alt du trenger enten det er foredrag,  seilturer eller noe her på Finse.

Ta kontakt for en uforpliktende prat