Og arenaen ligger rett utenfor døren

Vinden? Ja, den er vår venn på Finse. Ute på vannet er et av Norges beste steder å leke seg med skiseil. Og tro oss, dette er noe de aller, aller fleste får til i løpet av en times tid. Nærmere å fly kommer du ikke!

Igjen er det Steinboligens columbi egg, Ronny som ’serverer’. Denne matelskende smakstrollmannen er jo egentlig en utemmet villmann. Hans meritter og bragder i Antarktis, på Grønland og ikke minst på Finse er det ingen som går utenpå. Han må oppleves!

 

Men frykt ikke, i Ronny finner du en læremester med tålmodighet, entusiasme og kløkt som vil gi deg den gode opplevelsen. Dette får du til og lykken du kjenner gjør at du snart spør hva et skiseil koster…

Vi har skiseil i alle størrelser og kan leke oss i all slags vind. Det verste, i følge Ronny, er høytrykk med sol og lite vind. Det kaller vi ’høytrykkshælvete’. Da er det bare å grave seg ned i tide!!! (les: hytteveggen). Men da er det nok ingen andre enn Ronny som klager.

 

 

Har du først fått dreisen på skiseil åpner det seg en ny verden: På tur med vinden! Kan du tenke deg å fly opp bakker? Krysse inn langs breen? Faktisk seile opp og over Jøkulen? Eller seile til Geilo og ta toget tilbake? – Vi guider dere på tur…….

 

 

Vi i Steinboligen lever for prikker over i’er. Oppe i garderoben har vi det beste utstyret for å toppe alt av opplevelser. Så også for Skiseiling. Vi har masse seil og de beste seilene. Og når randonneskiene biter seg fast i underlaget og du henger i selen, da tror man vinden kan temmes – ai ai