Vi skifter raskere enn været!

Steinboligen er designet for å kunne gi et tilbud få andre kan matche. Størrelsen, lokasjon, utstyret og entusiastene dere uanede muligheter. Og det ser vi i variasjonen av besøkendene. Vi har hatt ledergrupper, familier, think-tank team, matkurs, sykkelentusiaster, bryllup, Skarvrenn-deltakere, universiteter og foreninger, arkitekt-kontorer, data-selskaper, banker, vennegrupper osv. Fellesnevneren er at alle får det de trenger – når de trenger det.

 Her oppe går vi ikke etter timeplaner og åpningstider. Av og til er det været som gjør om på dagsplanen, andre dager er det det faglige eller sosiale. Målet er kun at du skal få maksimalt ut av oppholdet.

Med så varierte besøk som vi har, sier det seg selv at vi finner stor glede i å trylle frem det lille ekstra sammen med dere; Den overraskende lille super-snack’en midt i Rallerveien, en jazzmusiker som bare kommer vandrende inn og trollbinder, en foredragsholder som vekker eventyret i alle og enhver – tur, guiding, kursing eller opplæring man trodde bare var for andre, lykken av å oppleve en ekte storm fra første rad bak panoramavinduet … vel det siste krever endel å få til, men vi er veldig gode til å utnytte et slikt fenomen til en ‘høydare’ di an glede deg over i lang tid.

Mat og hygge er nitti prosent av et opphold i Steinboligen – den andre halvparten er fysisk