Har du ha lyst til å leie en leilighet på Finse?

Nå er 2 av leilighetene ved siden av hotellet Finse 1222 tilgjengelige for korttidsutleie. Du får panoramautsikt mot Hardangerjøkulen, og har Finsevann og hotellet som nærmeste naboer.

Området rundt Finse er nasjonalpark og byr på fantastiske turmuligheter sommer som vinter – og alt i urørt terreng. Turstier, Rallarveien, Jøkulen, blåisen, Hallingskarvet og Hardangervidda ligger for dine føtter.

Den ene leiligheten er på 86m2 og passer for inntil 6-8 personer. Den andre er på hele 123m2 og passer for alt fra 8 til 11 personer. Ta kontakt på mail: alexandra.denise.wang@gmail.com

Arkitektur

Prosjektet er tegnet av Jarmund & Vigsnæs Arkitekter som fikk den prestisjetunge Treprisen i 2015. Leilighetene har panoramautsikt mot fjellheimen generelt og Hardangerjøkulen spesielt.

Materialbruken i bygget er tilpasset Finses særegenheter, inne som ute.

Leilighetene  holder en meget høy standard.

Beliggenhet

Leilighetene ligger mellom Stasjonsbygningen og Finsevann. Du kan med andre ord gå i «tøfler» fra toget og til leiligheten, og derfra videre til hotellet for en bedre middag. Utleieleilighetene er på 86 til 123m2, begge med sørvestvendte balkonger og fantastisk utsikt mot Hardangerjøkulen og fjellene rundt. Og Finsevann ligger kun 10 meter unna.

 

 

Leilighetene i andre og tredje etasje har inngang direkte fra terreng på baksiden og utgang til romslig balkong på forsiden.

Rett foran leilighetene ligger Finsevann – og på den andre siden der troner Jøkulen!

 

 

 

2. Etasje

Leiligheten i andre etasje har inngang direkte fra terreng. Den er på ca 86 m2 og innredet med 3 soverom og sovekapasitet til 6-8 personer.

Frontfasadens ”trekkspillutforming” gir romslige balkonger med gode sittemuligheter og skjerming mot naboen.

 

3. Etasje

Leiligheten i tredje etasje har også inngang direkte fra terreng via låvebro. Denne leiligheten har en maks takhøyde på over 5 meter

Totalt er leilighetene på ca 123 m2 BRA og inneholder 4 soverom med seng for 2-3 personer.

Frontfasadens ”trekkspillutforming” gir romslige balkonger med gode sittemuligheter og skjerming mot naboen.